Ресторан авторської кухні Teva на Великій Васильківській
Teva restaurant&bar почав роботу на вулиці Великій Васильківській біля станції метро «Олімпійська», пише Posteat.
У закладі можна замовити страви авторської кухні від шеф-кухаря Івана Антонова – учня французького кулінара Алена Реньо.
У меню – устриці Версаль #1 з полуницею і м'ятою (169 грн), сашимі з тунця New style (210 грн) та гребінці з яблучним мармеладом і соусом з лемонграсу з екстрактом ванілі (395 грн).
У Teva restaurant&bar також є карта вин та авторських коктейлів.
З меню:
Брускети з гуакамоле і гранатом – 110 грн
Салат з качиним філе та яйцем пашот – 195 грн
Соте з морепродуктами для двох – 590 грн
Філе телятини з пюре і артишоком – 320 грн
Суп Том Ям – 195 грн
Плато витриманих сирів з цибульним конфітюром – 270 грн
Яблучно-медовий десерт – 90 грн
Фуагра з лісовими ягодами і ревенем – 390 грн
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: Teva restaurant & bar