Бургер зі страусом у ресторані «Птаха» на Подолі
Ресторан «Птаха» починає роботу на вулиці Ігорівській на Подолі. Відкриття ресторану відбудеться найближчим часом.
Заклад спеціалізується на стравах із птиці – наприклад, курки, індички та страуса. Його відкрили Євген Вишневський («В Ребро») та Віталій Кириченко (Pink Freud). Меню «Птахи» розробив Вишневський – як бренд-шеф закладу. Кириченко створив для ресторану карту з авторськими коктейлями.
«Перелік основних страв та закусок представляє антологію знакових страв з птиці з усього світу. Тут є тікі масала з куркою та рисом, терін зі страусової печінки та чатні з болгарського перцю, карбонара з беконом з індички, тако з курчам та овочами», – розповідають у закладі.
Фірмові заготовки, як-от бекон з індички, авторські мікси спецій, соуси та маринади готують на кухні ресторану. Також у закладі випікають домашнє печиво та хліб: на заквасці, з цукіні та сиром чедер, солодкий банановий.
З меню:
Терін зі страусової печінки та чатні з болгарського перцю – 135 грн
Тартар з філе страуса – 210 грн
Качка «Пекін стайл» – від 550 грн
Стейк з м’яса страуса – 145 грн/100 грамів
Тікі масала з куркою та рисом – 140 грн
Бургер зі страусом – 215 грн
Окремий розділ меню – сніданки, їх подаватимуть до 16:00. Починати день пропонують стравами з яєць, свіжоспеченим хлібом та ранковим гриль-меню. В меню «Птахи» 5 видів сніданків і ще вісім додаткових інгредієнтів, які можна додавати на свій смак.
Зранку в закладі можна замовляти безлімітний чай і фільтр-каву.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: «Птаха»