Поп-ап «Південці» у ресторані іспанської кухні Arbequina на Майдані
Ресторан іспанської кухні Arbequina, що на вулиці Грінченка біля майдану Незалежності, запустив поп-ап формат «Південці».
Це нове меню зі ставкою на тапас і вино, яким керує співзасновник мережі Make My Cake та одеського ресторану Frebule Олег Ніколаєв.


«Це більш демократичний формат зі ставкою на вино та закуски. Хочеться, щоб люди приходили до ресторану не раз на два тижні, а принаймні через день», – коментує The Village Україна Ніколаєв.
У новому компактному меню закладу – червоне, біле, рожеве (99 грн за келих) та ігристе вино (85-125 грн), а також кілька позицій закусок. Наприклад, бринза (95 грн) та оливки (89 грн). Також пропонують шопський салат (79 грн), молоду картоплю з підливкою з перця (83 грн) і печеню з тельбухів (125 грн).
З меню:
Маринована тюлька – 85 грн
Паштет із курячої печінки – 73 грн
Биті огірки з часником – 55 грн
Маринований перець – 89 грн
Ікра з баклажанів – 95 грн
Вертута з яблуками – 60 грн

Про 22 заклади, які відкрили у Києві в травні, ми розповідали тут.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото та обкладинка: Ярослав Друзюк для The Village Україна