М’ясний ресторан Butch. Grill&Wine в Івано-Франківську від команди Діми Борисова
В Івано-Франківську почав роботу новий заклад – м'ясний ресторан та винний бар Butch. Grill&Wine.
Створенням закладу, зокрема, займалась команда ресторатора Дмитра Борисова. Головний акцент ресторану – страви з витриманої мармурової яловичини.
У Butch. Grill&Wine готують кілька видів стейків, також подають BBQ-страви, бургери, делікатесні страви із фуа-гра та інше.
В карті вин закладу – вина зі Старого та Нового світу. В коктейльній карті – класика та авторські напої: наприклад, том ям з ромом або Кріта Санді з лікером Becherovka.
З меню:
Паштет з фуа-гра – 69 грн
Бульйон з локшиною – 69 грн
Бургер з біфштексом та тигровими креветками – 129 грн
Смажені яловичі мізки з пітою – 79 грн
Стейк міньйон – 198 грн
Свинячі ребра BBQ – 109 грн
Курячий шніцель з салатом – 89 грн
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото та обкладинка: Butch. Grill&Wine