Найкращі американські ресторани та шеф-кухарі: переможці премії Джеймса Бірда
У США оголосили переможців кулінарної премії імені шеф-кухаря Джеймса Бірда – James Beard Award, пише Eater.
Цього року журі обрало переможців у понад 20 номінаціях. лауреати премії James Beard Award 2019:
Найкращий шеф-кухар: Ешлі Крістенсен – ресторан Poole’s Diner (штат Північна Кароліна)
Найкращий ресторан – Zahav із єврейською кухнею (Філадельфія)
Найкращий сервіс: Frasca Food and Wine (штат Колорадо)
Найкращий новий ресторан: Frenchette (Нью-Йорк)
Найкращий дизайн ресторану: Studio Writers, Atomix (Нью-Йорк) – до 75 місць
НАЙКРАЩИЙ ДИЗАЙН РЕСТОРАНУ: Parts and Labor Design, Pacific Standard Time (Чикаго) – понад 76 місць
Найкращий бар: Bar Agricole (Сан-Франциско)
НАЙКРАЩИЙ РЕСТОРАТОР: Роб Кац і Кевін Бем – група ресторанів Boka (Чикаго)
James Beard Award називають «кулінарним Оскаром». Заснував її некомерційний благодійний фонд – на честь Джеймса Бірда, який був відомим американським кухарем, автором книг та телеведучим.
Нагороди від фонду Джемса Бірда також отримували кухарі Деніел Хамм та Девід Чанг.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.