Двоє найкращих сомельє України працюють у ресторані Vino e Cucina на Лук'янівці
У Києві обрали найкращого сомельє у 2018 році. Це вже 17-й конкурс, який проводить Асоціація сомельє України.

Переможцем став Олександр Меєр – шеф-сомелье ресторану та енотеки Vino е Cucina. Його колега за рестораном Марина Ревкова посіла друге місце.

Найкращі сомельє України 2018 року, Зліва направо: Олександр Меєр, Марина Ревкова та Ольга Коваленко
Трійку лідерів замикає Ольга Коваленко – сомельє ресторану «Веранда на Дніпрі».
Асоціація сомельє України заснована у 2002 році. Конкурс на найкращого сомельє відтоді проводять щорічно.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: Асоціація сомельє України