Які українські заклади вийшли у фінал ресторанної премії «Пальмова гілка 2019»
Премія ресторанного бізнесу «Пальмова гілка 2019» оголосила 12 фіналістів премії.
У фінал вийшли:
«Чотири Чебуреки. Prosecco Bar», Львів;
Benjamin wine & bar, Одеса;
«Оселедцева», Київ;
YummyDogs, Київ;
«Мила, це я», Рівне;
Bali Bowl Cafe, Київ;
«Итальянская Редакция», Київ;
«Білий налив», Київ;
Spicy NoSpicy, Київ;
«Рыночные отношения», Дніпро;
Jord, Харків;
Savage Food, Київ.
Церемонія нагородження закладів-переможців відбудеться 15 травня 2019 року у Києві.
Трьох переможців визначать на церемонії «Пальмової Гілки» учасники церемонії, представники ресторанної індустрії, постачальники, журналісти.
Один з двандцяти закладів у жовтні 2019 року представлятиме Україну на міжнародній премії «Пальмова гілка 2019».
Премія «Пальмова Гілка» за кращу ресторанну концепцію була заснована у Франції в 1993 році Даніелем Мажонші (засновником ресторанної мережі Chantegrill та ресторану Mundaka).
За статус кращої ресторанної концепції змагаються ресторани Франції, Бельгії, Швейцарії, Німеччини, Люксембургу. Історія української «Пальмової Гілки» починається з 2016 року.
Обкладинка: «Білий налив»