Премія ресторанного бізнесу «Пальмова гілка 2019» оголосила 12 фіналістів премії.

У фінал вийшли:

 «Чотири Чебуреки. Prosecco Bar», Львів;

 Benjamin wine & bar, Одеса;

 «Оселедцева», Київ;

 YummyDogs, Київ;

 «Мила, це я», Рівне;

 Bali Bowl Cafe, Київ;

 «Итальянская Редакция», Київ;

 «Білий налив», Київ;

 Spicy NoSpicy, Київ;

 «Рыночные отношения», Дніпро;

 Jord, Харків;

 Savage Food, Київ.

Церемонія нагородження закладів-переможців відбудеться 15 травня 2019 року у Києві.

Трьох переможців визначать на церемонії «Пальмової Гілки» учасники церемонії, представники ресторанної індустрії, постачальники, журналісти.

Один з двандцяти закладів у жовтні 2019 року представлятиме Україну на міжнародній премії «Пальмова гілка 2019».


Премія «Пальмова Гілка» за кращу ресторанну концепцію була заснована у Франції в 1993 році Даніелем Мажонші (засновником ресторанної мережі Chantegrill та ресторану Mundaka).

 За статус кращої ресторанної концепції змагаються ресторани Франції, Бельгії, Швейцарії, Німеччини, Люксембургу. Історія української «Пальмової Гілки» починається з 2016 року.

Обкладинка: «Білий налив»