Крафтове пиво в Gonzo Bar на Подолі
Заклад Gonzo Bar розпочав роботу на вулиці Костянтинівській біля Контрактової площі. Наразі бар працює в тестовому режимі.

Концепція – демократичні ціни та локальний крафт. Інтер’єр закладу розробила архітектурна студія «Форма».
За бар відповідає бар-менеджер «Бар/13» Максим Яцюта, за страви – шеф-кухар Олександр Киселя.


У меню – 19 видів розливного крафтового пива, крафтовий сидр і просеко на крані, 18 страв кухні, коктейлі з додаванням пива, віскі з довитримкою у бочках.
З меню:
М’ясна добірка – 146 грн
Фіш-енд-чипс – 89 грн
Томатний суп із беконом – 72 грн
Крильця курячі в азійському соусі – 86 грн
Коктейль Tricky Ticky – 140 грн
Коктейль Whiskey Sour – 110 грн

Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: Gonzo bar