Сендвічі та десерти у кав’ярні Sharikava на Подолі
У Києві на вулиці Нижній Вал 5 квітня почала роботу кав’ярня Sharikava. Це перший заклад мережі у місті, пише БЖ.
Sharikava вже працює у Житомирі та Вінниці. У закладі подають сендвічі, гранолу, десерти, арахісову пасту та цукерки власного виробництва.



Також готують класичні кавові напої, мілкшейки, протеїн та чай. У кав’ярні можна взяти каву із собою або з’їсти одразу на місці: у закладі є кілька столиків.
З меню:
Еспресо – 16/20 грн
Капучино – 33-45 грн
Мілкшейк – 30-35 грн
Протеїн – 49 грн
Чай – від 22 грн
Раф – 32-34 грн

Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото та обкладинка: Sharikava