Гастробар «Бабка й Сапка» на площі Льва Толстого
Гастробар «Бабка й Сапка» почав роботу на вулиці Великій Васильківській.
У закладі пропонують страви української кухні в новій подачі та інтерпретації, а також позиції інтернаціональної кухні. Особливістю гастробару є коптильня на дровах.
У закладі готують голубці, салат «Мізерія», борщ, запечений у буряку, та «не котлету» по-київськи. На десерт – торт Павлова та шоколадна ковбаса.
З МЕНЮ:
Салат «Мізерія» – 110 грн
Міні-голубці – 100 грн
Яловичий стейк тартар – 150 грн
Борщ – 120 грн
Піта з куркою – 130 грн
Бабусина шоколадна ковбаса – 80 грн
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.
Коли
12:00-00:00 (з неділі по четвер)
12:00-02:00 (з п'ятниці по суботу)
Де
вулиця Велика Васильківська, 44
телефон
068 288 9168
Фото та обкладинка: «Бабка й Сапка»