Rehub Buher на Воздвиженці
Заклад Rehub Buher розпочав роботу на Воздвиженці.
Засновники описують його як «заклад-трансформер, такий собі змій Уроборос від гастрономії: вдень рехаб, ввечері бухер».
Інтер’єр придумували співвласники за участю архітектора Полада Халілова. Тут можна знайти вінтажний декор від бабусі співвласниці закладу та речі з європейських блошиних ринків, золотий купол на стелі, що лишився від попередників – турецького бістро.



Під час розробки меню власники керувалися концепцією clean food. Тут не використовують білий цукор, консерванти і рафiновані продукти. Наразі меню налічує 15 позицій.
З особливостей – усі сніданки можна замовити протягом дня.



З Меню:
Вівсянка з яйцем-пашот, беконом – 85 грн
Сирники з апельсиновою цедрою – 90 грн
Салат із сиром стілтон, журавлиною та яблуками – 110 грн
Гарбузовий крем-суп на кокосовому молоці – 90 грн
Спагеті з цукіні з мітболами під соусом песто – 180 грн

Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.
Коли
9:00-22:00 (з понеділка по четвер), 9:00-до останнього гостя (з п'ятниці по неділю)
Де
вулиця Кожум’яцька, 16
Обкладинка та зображення: Rehub Buher