Кафе-бар «Дефіцит» на Ярвалу перезапустили як Val Bar & Pub
Кафе-бар «Дефіцит», розташований на вулиці Ярославів Вал, перезапустили як Val Bar & Pub. Цю інформацію The Village Україна підтвердили у закладі.
За новою концепцією, це «пивний ресторан із великою коктейльною картою і крафтовим пивом». «Що спільного у класної п’ятниці, серця Києва та картини Айвазовського? Новий Val Bar & Pub!» – кажуть у Val Bar & Pub.
«Зміна концепції та назви пов’язана з побажаннями гостей. Все улюблене з «Дефіциту» ми залишили. І додали класну їжу під пиво й не тільки», – відповідають у закладі на запитання про причину змін.
В оновленому меню закладу – супи (67-127 грн), бургери (155-159 грн), пательні (99-175 грн), а також сети на компанію (185-499 грн).
Серед окремих позицій – деруни з цибулею та грибами (77 грн), котлета по-київськи з картопляним пюре та солоними огірками (127 грн) і харчо (127 грн).
З Меню:
Деруни з лососем – 147 грн;
Пательня міні-голубців у томатно-вершковому соусі зі сметаною – 119 грн;
Фірмовий салат із запеченою скумбрією та горіховим соусом – 149 грн;
Бургер із куркою – 155 грн;
Борщ – 97 грн;
Варена гречка – 45 грн;
Торт «Київський» – 115 грн;
Напої:
Aperol Spritz – 175 грн;
Negroni – 160 грн;
Old Fashioned – 170 грн;
Kiev Cake – 160 грн.
«Дефіцит» відкрили у березні 2018 року поряд із Будинком актора.
За розробку концепції закладу відповідав письменник Антон Фрідлянд. У новому проекті Фрідлянд участі не бере.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.
Фото: Val Bar & Pub
ОБКЛАДИНКА: Анна Бобирєва для The Village Україна