Перший ресторан Діми Борисова «Барсук» перезапустили з новим меню
Перший заклад «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова» «Барсук» відкрили після реконструкції. Ресторан з новим меню та новим інтер’єром працює на Печерську в звичному режимі.
Оновлену концепцію меню в «Барсуку» називають «гастрономічним комфорт-фудом».
«Йдеться про добре знайомі космополітичні страви в новій інтерпретації: від хумуса та боулів до пасти та голубців», – кажуть у ресторані.
Із закусок «Барсук» пропонує гуакамоле з м’яким яйцем, чилі та гречаним багетом (79 гривень) та одеський форшмак (99 гривень).
Крім того, тут подають три види хумуса (від 79 гривень) і кілька варіантів боулів – з кіноа, авокадо, печеними овочами та крем-сиром (139 гривень).
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.
Серед основних страв можна спробувати стейк з лосося з кіноа, печеними овочами та йогуртом (198 гривень), пряний тартар з яловичини з булгуром, яйцем, свіжою зеленню і тостами (129 гривень), мідії з кокосовим кремом і броколі (189 гривень), щучі котлети з картопляним пюре та шпинатом (169 гривень).
Окрім цього, серед нововведень – сніданки з 8 ранку і протягом усього дня. Фірмова пропозиція – ранковий сет на двох: вино, кава, сет рибних або м’ясних закусок зі свіжоспеченою чіабатою, яйця-пашот з лососем гравлакс або куркою та зеленим карі, сирники тощо (599 гривень). Усі страви зі сніданків також можна купити окремо.
«Барсук» – перший із закладів «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», працює впродовж дев’яти років. В січні заклад закрили на реконструкцію.
Обкладинка: Барсук