Веганська паста і равіолі навиворіт у новому меню ресторану Grano
Нове меню з акцентом на італійські та середземноморські страви почало діяти в сімейному закладі Grano від «Ресторанів Гусовських». Відповідає за нього бренд-шеф компанії Олексій Краковський.

«Після запуску в межах ресторану демократичного формату Grano Cafe ми вирішили розширити профіль Grano, захопивши в новому меню не лише італійську, а й середземноморську кухню», – розповідає ресторатор Євген Гусовський.
«Половину нового меню точно можна назвати італійським – у нашій інтерпретації. До того ж хотілося розширити і наш світлогляд, і світогляд гостей через середземноморські страви», – каже бренд-шеф Краковський.


Як приклад нового підходу в Grano наводять равіолі (219 грн). «Це равіолі навиворіт», – каже Гусовський. «Зазвичай у равіолі всередині м’ясо, а згори – соус. Усередині наших равіолі – начинка з рикоти і баклажанів, а соус і рагу ми робимо з бичачих хвостів», – додає Краковський.
Ще одна позиція, на яку радить звернути увагу бренд-шеф, – веганський варіант пасти (185 грн), яку готують без додавання яєць і подають з кремом зі шпинату та зелених овочів.


Власне середземноморська позиція – салат нісуаз із тунцем (259 грн). «Це рецепт, максимально близький до автентичного з півдня Франції. Але ми трохи його полегшили: із соусу прибрали гірчицю, заправивши лимонним соком та оливковою олією», – додає Краковський.
меню
Гарбузовий біск – 159 грн
Качиний бульйон – 175 грн
Тальятеле з креветковим біском – 275 грн
Яловичий язик із полентою – 345 грн
Чорні спагеті з морепродуктами – 385 грн
Папарделе з кістковим мозком – 205 грн
Запечений батат із горгондзолою – 199 грн
Пана-кота з лемонграсом, манго і гранатом – 148 грн

У вересні 2018 року в ресторані Grano відкрили демократичний формат Grano Cafe із середнім чеком у 250 гривень.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.
Обкладинка Та Зображення: «Ресторани Гусовських»