У кондитерській на Шота Руставелі дозволили не платити за замовлення, якщо гостю не сподобалося
Кафе мережі кондитерських Milly Filly на вулиці Шота Руставелі понад тиждень працює у довільному режимі оплати: гості платять за замовлення тільки за умови, що їм сподобалося.

«У нашому кафе на постійній основі діє такий принцип: ви платите, тільки якщо вам сподобалось. Причому – без пояснень, з’ясування причин та аргументів», – коментують The Village Україна Milly Filly.
Таким чином хочуть довести, що дбають насамперед про продукт, кажуть у мережі. Додають, що перейшли на такий режим роботи на постійній основі.


Milly Filly спеціалізуються на десертах із натуральних інгредієнтів. Серед іншого пропонують 20 видів торта «Наполеон», а також сніданки.
Кафе Milly Filly на Шота Руставелі відкрили у вересні 2018 року. Це другий заклад мережі кондитерських.
Перший заклад Milly Filly працює на вулиці Московській.
У Львові розпочав роботу перший в Україні ресторан без меню та офіціантів «Дуже висока кухня».
Також у Львові провели експеримент «Відкритий чек», за якого гості могли платити за замовлення за бажанням. Низка закладів припинила його передчасно.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.
Обкладнка: Таїсія Куденко для The Village Україна