Churrasco Grill від Діми Борисова в Івано-Франківську
М'ясний ресторан Churrasco Grill розпочинає роботу в Івано-Франківську. Відкриття закладу відбудеться 15 січня.
Це новий консалтинговий проект, який запускає «Сім'я ресторанів Дмитра Борисова» («Білий налив», Bar Mushlya, «Любчик»).

Особливостю Churrasco Grill є формат чурраско: подача м’яса, закусок та соусів без обмежень за фіксовану плату – 269 гривень.
«Спочатку гостю подають сет закусок (хумус, паштет, маринована бринза тощо), різноманітні соуси та свіжоспечений хліб. Після цього кожні вісім хвилин до кожного столу підносять шампури з різноманітним м’ясом. Подавати м’ясо будуть доти, поки гість сам не покладе знак «досить», – розповідають у закладі.


В основному меню Churrasco Grill, зокрема, гуляш, стейки та бургери.
з меню
Устриця з томатно-імбирним соусом – 39 грн
Суп-гуляш – 79 грн
Бургер з подвійною котлетою з мармурової яловичини – 99 грн
Хумус з креветками на грилі – 119 грн
Рибай з витриманої мармурової яловичини – 219 грн

У 2018 році «Сім'я ресторанів Дмитра Борисова» відкрила демократичний формат «Білий налив», який працює у Києві, Львові, Луцьку, Харкові та Одесі.
Також протягом року мережа запустила в Києві формати Bar Mushlya, «Свіжість» і Dogz & Burgerz, а на місці ресторану «Бессарабія» відкрила одеський ресторан «Любчик».
Окрім того, як консалтинговий проект «Сім'я ресторанів Дмитра Борисова» запустила ресторан «Трембіта» у Трускавці.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.
Фото та обкладинка: «Сім'я ресторанів Дмитра Борисова»