Львівська кухня у ресторані «Ґвара»
Ресторан «Ґвара» розпочав роботу у Львові на вулиці Братів Рогатинців. Заклад спеціалізується на львівській кухні.
Ресторан входить до мережі Костянтина Форкера («Корки та крихти», Delicateka, Kazzka, Punkt). Над концепцією кухні ресторану, зокрема, працювала дослідниця галицьких гастрономічних традицій Мар’яна Душар, більше відома як пані Стефа. Назвали ресторан на честь львівської говірки, яку і називають «ґварою».
У меню є основні страви, закуски, супи, позиції на мангалі та десерти, також подають кілька видів вареників (пирогів). У ресторані доступні сніданки щодня до 11:00 – це «великий таріль налисників» із конфітюрами та сметаною, який подається із бокалом ігристого вина.
З меню:
Сніданок – 118 грн
Качина роляда із краківською кашею – 218 грн
Пироги (вареники) із соленим сиром – 82 грн
Студенець (холодець) – 104 грн
Віденська салатка з оселедцем – 98 грн
Флячки «від пана Тепфера» – 74 грн
Сирник – 78 грн
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото та обкладинка: «Ґвара»