Варенична «Балувана Галя» на Антоновича
Ресторан української кухні «Балувана Галя» розпочав роботу на вулиці Антоновича поблизу станції метро «Олімпійська». Це другий заклад мережі у Києві – перша варенична працює на Мечникова біля станції метро «Кловська».

«Це класична українська кухня з різних регіонів у сучасному інтер’єрі», – розповідають у закладі, керівником якого є ресторатор Ігор Сухомлин («Чашка», Mimosa Brooklyn Pizza).


Особливість нової вареничної – приготування справ у печі. Зокрема, це «кров’янка» з печеною картоплею (75 грн), свинячі ребра з печеним яблуком і соусом із журавлини (95 грн) і салат із томленим серцем і чорною квасолею (55 грн).
Також у «Балуваній Галі» пропонують солодкі (70-82 грн) та солоні (71-80 грн) вареники, пельмені (76 грн), а також борщ (63 грн) і бограч (74 грн).
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.
Фото: «Балувана Галя»