Рамен у Ramen-do на Печерську
Закалад Ramen-do почав працювати на Печерську. Про це пише Вit.ua.
Особливістю закладу є те, що у ньому готують всього одну страву – тонкоцу рамен.
«Це один із чотирьох основних різновидів рамена в Японії, який за смаковими якостями і складом інгредієнтів найбільш близький жителям нашого регіону», – кажуть у Ramen-do.

Тонкоцу рамен готують на основі і з трьох видів бульйону – свинячого, курячого і овочевого – та додають локшину. Також туди входить чашю (мариноване м’ясо), яйце, листя шпинату, водорості норі та порція локшини.
Будь-який з інгредієнтів можна замовити в подвійному розмірі за додаткову плату.

У подарунок до рамену в Ramen-do подають напій мугіча, який готують із смаженого ячменю.
Концепція обслуговування передбачає, що страви подають за 5-6 хвилин після замовлення.
з меню
Тонкоцу рамен – 135 грн
Моршинська або Coca-Cola – 25 грн
Додатки:
Чашю – 35 грн
Локшина – 10 грн
Водорості норі – 10 грн

Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.
коли:
12:00-18:30 (з понеділка по п’ятницю), 11:00-15:00 (субота)
Де
провулок Євгена Гуцала, 3
Телефон
098 900 9977
Обкладинка та фото: Ramen-do