Заклад Sam’s Steak House Prime, що спеціалізується на стейках, розпочинає роботу на вулиці Бульварно-Кудрявській біля Львівської площі.

Офіційне відкриття закладу відбудеться 30 листопада.

М’ясний ресторан створила команда, яка відкрила перший заклад Sam's Steak House у Києві 1996 року.

В інтер’єрі підкреслили тему дикої природи – дерев’яні меблі, дивани, які нагадують валуни, та шість соляних колон. На стінах – декорації у вигляді металевих биків та світильники, стилізовані під роги бика.

У Sam’s Steak House PRIME пропонують кілька різновидів м’яса для стейків – українське, американське, закуплене у Creekstone, та стейки з японського мармурового м’яса вагю. Це мармурова яловичина, отримана від японських корів Кобе, вирощених за спеціальною технологією.

Також у м’ясному ресторані є meat corner – місце, де можна придбати м’ясо для готування стейків удома.

з меню

Тартар з яловичини на компанію – 575 грн

Салат із ростбіфом та запеченими овочами – 235 грн

Стейки Ukrainian Special Beef – від 435 грн

Бургер з яловичиною та сиром чедер – 225 грн

Яблучний пиріг з морозивом – 185 грн

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.

Коли

11.00-00.00

Де

вулиця Бульварно-Кудрявська, 3

Обкладинка та фото: Sam’s Steak House PRIME