Ресторан кубинської кухні EscoBar на Ярославому Валу
Кубинський ресторан EscoBar розпочав роботу у тестовому режимі на колишньому місці закладу La Bodeguita del Medio на Ярославовому Валу.
Відкриття закладу відбудеться 22 листопада о 19:00. До цього заклад працюватиме у тестовому форматі – з 18:00 до 22:00.
Особливість EscoBar – поєднання ресторану з прихованим баром. «У назві фігурує гра слів. «Esco» – скорочена версія «escondido», тобто «прихований» іспанською. З одного боку, у теплому, затишному і світлому закладі можна сховатися від суєти буднів. З іншого – назва натякає на певний секрет, який ще розгадають гості», – розповідають у закладі.
У меню EscoBar страви кубинської кухні поєднали з позиціями з Аргентини, Мексики та Іспанії. Серед іншого пропонують кубинський суп потахі (89 грн), а також чилі кон карне (249 грн), бурітос (99-149 грн), такос (119-169 грн) і кесаділью (119-159 грн).
з меню
Бокерон – 139 грн
Мехільйонес – 259 грн
Паелья де Маріскос – 229 грн
Бургер класіко – 169 грн
Фахіта – 229 грн
У барній карті зробили акцент на ром. В EscoBar подають і чистий кубинський ром, і коктейлі на його основі. Серед авторських коктейлів – Hemingway Special (200 грн), El Presedente (200 грн) і Knickerbocker (200 грн). Також у закладі пропонують по вісім видів мохіто та дайкірі і шість різних коктейлів «Маргарита» (150 грн).
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.
Фото та обкладинка: EscoBar