Рамен і боули у WhaiThai на Мечникова
Заклад із паназійською кухнею WhaiThai розпочинає роботу на станції метро «Кловська». Відкриття у тестовому режимі відбудеться 2 листопада.
Розташували WhaiThai поряд із кафе Blur Coffee на вулиці Мечникова. Як і у випадку з цим закладом, відповідає за WhaiThai Євген Білоусов із партнерами.

«По-перше, ми хотіли зробити щось смачне. По-друге – щось просте. До того ж заклад повинен був передбачати повноцінний обід. Тож я запропонував зробити ставку на рамен, додавши кілька інших основних позицій на кшталт боулів», – розповідає The Village Україна шеф-кухар WhaiThai Євген Мензелевський, який раніше запускав раменну Slurp.


У меню WhaiThai – чотири види рамену, до яких можна обрати чотири види м’яса, а також додатки на кшталт рису, кукурудзи, зелені та чилі-джему. Особливість закладу – можливість самостійно обрати інгредієнти на кожному етапі приготування страв.
Також у меню три види боулів (креветка, курячий сатай, тофу) і два види воку (курка, тофу).


У закладі близько 25 посадкових місць. Інтер’єр виділяє відкрита кухня та поєднання світлих тонів із зеленню.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.
Фото та обкладинка: WhaiThai