Неаполітанська піца в ресторані Viva Oliva Napoletana
На Пушкінській,16 після зміни концепції закладу відкрився оновлений ресторан Viva Oliva Napoletana.


Нова концепція закладу – класична італійська кухня від шеф-кухаря та піццайоло, неаполітанця Маріо Сіані. Піцу готують на дров’яній печі від майстра Стефано Феррара.


У меню ресторану – піца, паста, салати, супи, основні страви, закуски та десерти.
з меню
Піца Margherita – 139 гривень
Піца Quattro formaggio – 249 гривень
Брускете асорті – 159 гривень
Мікс салат з курячим філе гриль та мигдалем – 119 гривень

Також у Viva Oliva Napoletana представлено меню сніданків: ранкові тости з маслом і домашнім джемом, йогурт з гранолою, сирники, яйце пашот по-флорентійськи або з прошутто і спаржевою квасолею. Ранкове меню доступне з 08:00 до 11:00.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.
Обкладинка та фото: Viva Oliva Napoletana