«Перша українська прошутерія з локальними делікатесами» Prosciutteria Wine and Deli 5 жовтня розпочала роботу на Позняках, повідомили The Village Україна у закладі.

Прошутерія є спільним проектом двох резидентів фестивалю Ulichnaya Eda – Ham.Lo Project та Ulitka Bar.

Інтер'єр закладу

У меню закладу: м’ясні дошки, м’ясні та сирні сети, равлики та устриці.

Заклад працює у тестовому режимі з 11:00 до 22:00.

Це друга локація проекту Prosciutteria Wine and Deli. Першу відкрили у лютому 2018 року на Бессарабському ринку.

Коли

11:00-22:00

Де

вулиця Драгоманова, 2-А

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.

ФОТО та обкладинка: Prosciutteria Wine and Deli / Facebook