М’ясні сети, равлики та устриці в Prosciutteria Wine and Deli на Позняках
«Перша українська прошутерія з локальними делікатесами» Prosciutteria Wine and Deli 5 жовтня розпочала роботу на Позняках, повідомили The Village Україна у закладі.
Прошутерія є спільним проектом двох резидентів фестивалю Ulichnaya Eda – Ham.Lo Project та Ulitka Bar.
У меню закладу: м’ясні дошки, м’ясні та сирні сети, равлики та устриці.
Заклад працює у тестовому режимі з 11:00 до 22:00.
Це друга локація проекту Prosciutteria Wine and Deli. Першу відкрили у лютому 2018 року на Бессарабському ринку.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.
ФОТО та обкладинка: Prosciutteria Wine and Deli / Facebook