McDonald’s тепер не використовує консерванти у більшості бургерів
Мережа ресторанів McDonald’s заявила, що прибрали штучні консерванти із більшості своїх бургерів, які продаються у США, пише Washington Post.
Зміни стосуються семи класичних бургерів: це гамбургер, чизбургер, дабл-чизбургер, McDouble, подвійний та одинарний «Роял Чизбургер» із сиром та «Біг-Мак». Компанія також прибрала консерванти із шматочків сиру, соусу та булочок для «Біг-Маку».
McDonald’s протягом кількох останніх років поступово забирав консерванти з меню. У 2016 році перестали використовувати високофруктозний сироп із кукурудзи та штучні консерванти із курячих нагесів.
Третина бургерів мережі все ще містить консерванти, штучні смаки та барвники, проте з часом компанія планує повністю від них відмовитися.
Обкладинка: Rawpixel