Кебаби і лазанья у закладі «Італієць із Бейрута»
Заклад «Італієць із Бейрута» розпочав роботу на Ярославському провулку на Подолі.
«Наш шеф-кухар Далі ріс у родині в Неаполі, де дуже любили куховарити. Але найбільше його смак розвинувся, коли родина перебралася до ліванського Бейрута», – розповідають у закладі. Додають: пропонують ліванську кухню з італійським акцентом.
Серед іншого у меню «Італійця із Бейрута» п’ять видів кебабів: із куркою та беконом (129 гривень), із яловичиною (139 гривень), із бараниною (189 гривень), з овочами (139 гривень), а також фірмовий кебаб із яловичиною і бараниною (159 гривень). Якщо зі смаком визначитися не вийшло – запропонують асорті кебабів за 359 гривень.
Також пропонують курча по-бейрутськи (199 гривень), скумбрію по-ліванськи (159 гривень), лазанью з копченою паприкою (135 гривень), пасту путанеска (115 гривень) і смажену пасту з пармезаном (95 гривень). Окрім того, у меню чотири види піцет (165-195 гривень) і хумус (79-119 гривень).
На десерт шеф пропонує пахлаву з горіхами (55 гривень), тарт із кремом і фруктами (65 гривень) і чизкейк з паличками савоярді, маскарпоне та горіхами (85 гривень).
Сніданки у закладі подають з 09:00 до 12:00. Можна замовити, зокрема, три види шакшуки (89-99 гривень), фрітату (85-149 гривень) і круасани (49-69 гривень) з різними начинками. Також пропонують бейгл із авокадо, лососем і яйцем-пашот (119 гривень) і вівсянку з шоколадною пастою та журавлиною (69 гривень).
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.
Обкладинка та фото: «Італієць із Бейрута»