М'ясо і сморреброди у Johannsen Grill на Печерську
М'ясний ресторан Johannsen Grill розпочав роботу на вулиці Московській на Печерську. У тестовому режимі заклад працює з вересня.
«Johannsen Grill – це ресторан з відкритим мангалом на вуглях, м'ясною гриль-спеціалізацією і скандинавським гастрономічним акцентом у меню», – кажуть у закладі.
У меню, зокрема, страви з мангалу (65-270 грн), включно зі стейками (120-170 грн за 100 г). Також пропонують два види бургерів – з куркою (145 грн) і яловичиною (165 грн). Окрема пропозиція – сморреброди.
Данські відкриті сендвічі готують з оселедцем, картоплею і буряковим мусом (75 грн), ростбіфом і овочами (110 грн), лососем та авокадо (130 грн) і креветками та авокадо (150 грн).
Окрім того, у меню Johannsen Grill борщ (70 грн), салат «Данський селянський» (90 грн), а на десерт – пиріг «Нахабний мак» і «Ведмежий пиріг із морозивом» (85 грн).
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.
Фото та обкладинка: Johannsen Grill