Краєвид на міст Патона в ресторані «Маяк»
Ресторан європейської кухні «Маяк» розпочав роботу на Дніпровській набережній. Розташований заклад поблизу ТРЦ Silver Breeze.
У закладі понад 500 посадкових місць. В основній залі можуть водночас сісти 125 людей, ще по 120 людей можуть розміститися на двох терасах.
Окрім того, у закладу є другий поверх зі 110 посадками і дві бенкетні зали – для 35 і 20 людей відповідно. Оскільки заклад розташований на набережній, у нього є пантон для прийому човнів.
За кухню у «Маяку» відповідає шеф-кухар Олександр Абрамов – фахівець із досвідом роботи у ресторанах України, Словенії та Росії. Зокрема, він співпрацював із московським ресторатором Іллею Новіковим.
У ресторані кажуть – готують європейську кухню з акцентом на морепродукти. Зокрема, у меню супи (138-358 гривень), страви на вуглях (99-699 гривень) і морепродукти (315-1499 гривень).
з меню:
Зелений суп із креветками – 165 гривень
Креветки на грилі – 390 гривень
Рибай/ті-боун-«Томогавк» – 365 гривень
Голубці з краба – 275 гривеньн
Кальмар на грилі – 189 гривень
В асортименті вина «Маяка» – близько 250 позицій. За барну карту відповідає шеф-бармен Євген Толмачов (City Space Moscow).
Фото та обкладинка: «Маяк»