Краєвид на міст Патона в ресторані «Маяк»
Ресторан європейської кухні «Маяк» розпочав роботу на Дніпровській набережній. Розташований заклад поблизу ТРЦ Silver Breeze.
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/0AcwIJGONTm6Jqr1CSRq7w-article.jpg)
У закладі понад 500 посадкових місць. В основній залі можуть водночас сісти 125 людей, ще по 120 людей можуть розміститися на двох терасах.
Окрім того, у закладу є другий поверх зі 110 посадками і дві бенкетні зали – для 35 і 20 людей відповідно. Оскільки заклад розташований на набережній, у нього є пантон для прийому човнів.
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/4l6IichKURKZ9ftQjjdnHw-article.jpg)
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/hBBtLhA9TXY2hechhsp9xg-article.jpg)
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/48iY46F7Dm5EM-4vp-Je2g-article.jpg)
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/4AslZeVgPe96H3-ML9mEHw-article.jpg)
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/ecKUH9gi3_87v7xIXk9rMQ-article.jpg)
За кухню у «Маяку» відповідає шеф-кухар Олександр Абрамов – фахівець із досвідом роботи у ресторанах України, Словенії та Росії. Зокрема, він співпрацював із московським ресторатором Іллею Новіковим.
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/TKjjOCdFlpVLTvaKPHGyhA-article.jpg)
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/qPlnj8SymhT8urXmFkAsXw-article.jpg)
У ресторані кажуть – готують європейську кухню з акцентом на морепродукти. Зокрема, у меню супи (138-358 гривень), страви на вуглях (99-699 гривень) і морепродукти (315-1499 гривень).
з меню:
Зелений суп із креветками – 165 гривень
Креветки на грилі – 390 гривень
Рибай/ті-боун-«Томогавк» – 365 гривень
Голубці з краба – 275 гривеньн
Кальмар на грилі – 189 гривень
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/rdoiIQp1nnLI91bhPlMKjA-article.jpg)
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/I7QGq7e97Xuu1Avq2EsN0g-article.jpg)
В асортименті вина «Маяка» – близько 250 позицій. За барну карту відповідає шеф-бармен Євген Толмачов (City Space Moscow).
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/yzaf2hs9lDkSA0SzTkC7_A-article.jpg)
Фото та обкладинка: «Маяк»
Коментарі
Підписатись