Ребра і крафтове пиво у ReberBar
У Києві на Великій Васильківській почав свою роботу ресторан ReberBar. Заклад спеціалізується на ребрах та українському крафтовому пиві.
Інтер’єр розробляли брати Юдіни (One Love Coffee, Takava Coffee-Buffet). Заклад оздобили деревом, пивними кеглями, пляшками і кришечками від пивних пляшок. Новий ресторан відкрили на колишній локації Lucky Pub.
«Ми позиціонуємо себе як демократичний ресторан, який спеціалізується на ребрах та українському крафтовому пиві. У планах – запрошення діджеїв, які б грали легку приємну музику, та, можливо, джаз-бенди», – розповідають у ReberBar.
У меню ресторану є кілька видів ребер, курячі крильця, копчені свинячі вуха з беконом, а також тар-тар із яловичини та лосося. Також є кілька видів стейків, салати, супи та бургери.
Із десертів у ресторані подають чизкейк та фірмовий «Наполеон» із журавлиною. З напоїв акцент у ReberBar зроблено на пиві, також є класичні та авторські коктейлі.
Пиво в закладі – із власної пивоварні «Чумаков» у Маріуполі. Також пропонують пиво львівського «Кумпеля» і «Першої Дніпровської броварні».
Із меню:
Свинячі ребра BBQ – 220 грн
Ребра ягняти в східних спеціях – 260 грн
Курячі крильця Buffalo – 105 грн
Тар-тар з лосося – 165 грн
Цезар з куркою – 130 грн
Чизкейк – 85 грн
Пиво Pilsner «Чумаков» – 50 грн/500 мл
Пиво Mosaic «Кумпель» – 50 грн/500 мл
Коли
11:00-23:00 (з неділі по середу),
11:00-02:00 (з четверга по суботу)
Де
вулиця Велика Васильківська, 13/1 (вхід із вулиці Рогнідинської)
Телефон
098 909 3043
Фото та обкладинка: ReberBar