Боули у Bali Bowl Cafe на Великій Васильківській
У Києві поблизу метро «Площа Льва Толстого» відкрили Bali Bowl Cafe, в основі меню якого – боули.
Зокрема, тут можна спробувати овочеві боули, у складі яких – авокадо, цукіні, паростки сої, ромен, кіноа. Або ж смузі-боули, з-поміж них – ягідний, тропічний, зі спіруліною, полуницею чи матча.
Крім боулів, тут пропонують спрінг-роли з авокадо чи кіноа, з десертів можна спробувати пудинги, а з напоїв – соки власного виробництва чи каву.
Усі страви (крім кави) готують з рослинним молоком. У закладі радять спробувати тропічний смузі-боул, кавове смузі або кавуновий краш. Також звертають увагу на норі-авокадо-боул і рол з кіноа.
З осені меню поповнять гарячі супи та вівсянка.
Bali Bowl Cafe відкрили Катя Сємєргєєва, Олександр Кравченко, Світлана та Ярослав Мусії.
«Катя і Саша займалися сервісом доставки фруктів у коробках Bali Fruit Box і захопилися ідеєю поїхати на зиму на Балі, та потім вирішили, що це занадто просто і почали шукати однодумців, які допомогли б створити власний «Балі» у Києві», – розповідають власники.
Світлана Мусій, зокрема, брала участь у таких проектах, як кафе «Друзі», «Барбара бар» і «Косатка».
Зараз заклад працює у тестовому режимі.
з меню:
Норі-авокадо-боул – 99 гривень
Боул з бататом – 79 гривень
Смузі з кокосом та насінням коноплі – 299 гривень
Кіноа-рол – 99 гривень
Авокадо-рол – 99 гривень
Кавуновий краш (280/380 мл) – 39/59 гривень
Кавове смузі (280/380 мл) – 69/89 гривень
Тропічний смузі-боул – 139 гривень
фото: Bali Bowl Cafe