Устриці, мідії та ікра щуки у «Чорноморці» на Лук’янівці
У Києві на Мельникова відкрили новий заклад мережі екологічних крамниць «Чорноморка» з морепродуктами власного вилову.


У закладі можна придбати свіжозловлену барабулю, кефаль, ставриду, камбалу бички, дунайський оселедець, мідії, креветки, рапани та устриці. Крім того, він працює у форматі ресторану.


У меню – супи, основні страви та салати. Зокрема, серед позицій – одеський форшмак, тюлька з картоплею, ікра щуки, пасти та салати з морепродуктами, чорноморська юшка. У закладі радять спробувати мідії у вершковому, часниковому або томатному соусі (88 грн/500 г), камбалу калкан (115 грн/100 г), барабульку (82 грн/100 г), акулу катран (82 грн/100 г) і терін із печінки ската (92 грн).


«Чорноморка» на Мельникова – шостий заклад мережі у Києві. У червні екозаклад відкрили на Подолі. Інші ресторани розташовані на Солом’янці і лівому березі.
З меню:
Форшмак – 75 грн
Ікра закарпатської щуки – 172 грн
Рукола з креветками, черрі та пармезаном – 195 грн
Суп Буйабес – 165 грн
Чорноморська юшка – 62 грн
Цезар зі слабосоленим лососем – 176 грн
Устриці (шт) – 24/35 грн

Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місті.
Фото: «Чорноморка»