Нова італійська кухня від шефа з Флоренції у FLO
Ресторан нової італійської кухні FLO розпочав роботу на розі бульвару Тараса Шевченка та вулиці Пирогова.
Співзасновниками FLO є італійці, що переїхали до Києва. Співвласниця та шеф-кухарка закладу – Крістіна Коппіні.
«FLO – це нова італійська кухня, формулу якої можна описати як: актуальні тенденції ресторанної справи в Італії + локальні продукти», – розповідають у закладі.
Здебільшого у закладі використовують українські продукти. «Це дозволяє запропонувати широкий вибір пасти, страв з морепродуктами, оригінальні салати, заскуски, супи, десерти за несподівано приємними (як для цього сегменту) цінами», – кажуть у FLO.
З італійського імпорту у закладі паста, оливкова олія та вино. Зокрема, крафтові вина – від невеличких господарств із Тоскани і Верони.
Меню FLO склали відповідно до ресторанних традицій усіх 20 областей Італії. Відібрала та по-авторськи інтерпретувала страви шеф-кухарка.
з меню
Салат-коктейль з креветками – 130 грн
Цибулевий суп з грінками і сиром – 90 грн
Карбонара – 130 грн
Ризото з білими грибами – 175 грн Спагеті з кальмарами, креветками та апельсином – 200 грн
Тальята з яловичини з руколою, томатами чері та пармезаном – 180 грн
Більшість позицій можна замовити у версії без глютену.
Заклад повинен був розпочати роботу у лютому, але в тестовому режимі запрацював у червні.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
ФОТО: FLO