Ресторан сучасної української кухні Trembita у Трускавці
У місті Трускавець на Львівщині у тестовому режимі почав працювати гриль-ресторан сучасної української кухні Trembita.
Раніше на місці ресторану 50 років працював заклад «Колиба». Оновленням місця займався київський ресторатор Дмитро Борисов.


За три місяці реконструкції у закладі змінили інтер’єр, оновили меню та створили новий бренд.
«Колиба» спеціалізувалась на м’ясних стравах на відкритому вогні. У Trembita вирішили зберегти цю традицію, але оновили технологію. Тепер всі м’ясні страви готуються на сучасному трирівневому робата-грилі», – розповідають у Trembita.
У меню – стейки з української мармурової яловичини, шашлики та кебаби. Готують також м’ясо мангалиці – особливої породи свині, яку порівнюють з делікатесною яловичиною кобе.



В меню також є банош з овечою бринзою, гострий бограч з кількома видами м’яса, бігос, страви з білими грибами та інше.

Ввечері у ресторані відбуватимуться концерти живої музики. Навколо ресторану – квітучий сад з верандами. Поряд також розташований готель.
Фото та обкладинка: Trembita