Бар «1818» на даху готельного комплексу Bursa
Новий бар «1818» розпочав роботу в готельному комплексі Bursa на Подолі. Вечірка-відкриття закладу відбудеться 22 червня о 19:00.

«У цього бару немає концепції як такої. Є спікізі-бари, лаунж-бари тощо. Але коли до нас приходить гість, він не повинен думати про концепцію. Він повинен думати про те, як гарно провести час», – розповідає The Village Україна бар-менеджер «1818» Богдан Бурковецький.
Заклад розташували на п’ятому поверсі Bursa. У ньому близько 12 посадкових місць під накриттям і літня тераса з краєвидом на Поділ.


Назва «1818» – це посилання на рік відкриття історичної будівлі на вулиці Костянтинівській, у якій працює Bursa.
«Для нас дуже важлива історія. Але ми використовуємо її як фундамент для того, щоб робити щось нове», – розповідає виконавчий директор Bursa Василь Гроголь.

У стартовому меню «1818» п’ять видів коктейлів, що коштують по 180 грн. Серед іншого радять скуштувати Skinos Tonic – класичний джин-тонік, у якому джин замінили на традиційний грецький напій скінос.
Окрім того, у меню просеко (150 грн), червоне і біле вино (100 грн), домашній лимонад (60 грн), а також два види круасанів. Пропонують круасан зі слабосоленою фореллю (120 грн) і камамбером з ягодами (150 грн).
Раніше у комплексі Bursa почало роботу міське кафе «Білий шум».
Фото: Наті Авдєєва для The Village Україна