Морепродукти з Одеси у рибному барі «Рыба-Пила»
Рибний бар «Рыба-Пила» розпочне роботу на вулиці Великій Васильківській на початку липня.

Це новий проект міжнародного ресторанного холдингу Bulldozer Group, представленого у Києві брендами Guramma Italiana та Eshak.

«У нас є все найкраще, що може запропонувати море: від камбали, барабулі, саргана і бичків до ікри та живих устриць», – розповідають у закладі.



Особливість «Рыба-Пила» – морепродукти до закладу щодня доставлятимуть з Одеси.
з меню
Оселедець під шубою – 50 грн
Смажені мідії – 120 грн
Короп у сметані – 300 грн
Бутерброд зі скумбрією – 60 грн

За кухню як концепт-шеф відповідає одеський фахівець Сергій Юрчишин.
Фото: «Рыба-Пила»