Міське кафе «Белый шум» на Подолі
Міське кафе «Белый шум» розпочало роботу в комплексі Bursa на вулиці Костянтинівській на Подолі.
Керівні партнери закладу – співзасновники мережі Make My Cake та одеського ресторану Frebule Вікторія Гладченко, Олег Ніколаєв та Анна Бахонько.


«Тривалий час ми думали про те, щоб відкрити у Києві кав’ярню White Whale. Та врешті вирішили обрати формат міського кафе», – каже Вікторія Гладченко.
Формат закладу визначають як «міське кафе». «Сюди буде приємно зайти і на чашку еспресо з круасаном уранці, і на швидкий ланч із колегою, і на серйозну зустріч», – пояснюють концепцію закладу керівні партнери у коментарі The Village Україна.
Капучино у закладі коштує 35 грн, лате – 37 грн, а флет-вайт – 39 грн. Макарони виробництва Make My Cake – 35 грн.
з меню
Курка у кисло-солодкому соусі – 123 грн
Французький цибулевий суп – 125 грн
Сендвіч із чотирма видами сиру – 147 грн
Яйця на тості – 95-175 грн
Круасан – 115-175 грн
Фо Бо – 287 грн (1/2 порції – 145 грн)

Заклад починає роботу о 07:00.
«Белый шум» відкрили у межах готельного комплексу Bursa.
Розташували комплекс у будинку першого головного архітектора Києва Андрія Меленського на вулиці Костянтинівській.
Коли
07:00-23:00 (з неділі по четвер), 07:00-02:00 (п'ятниця і субота)
Де
Bursa, вулиця Костянтинівська, 11