Міське кафе «Белый шум» розпочало роботу в комплексі Bursa на вулиці Костянтинівській на Подолі.

Керівні партнери закладу – співзасновники мережі Make My Cake та одеського ресторану Frebule Вікторія Гладченко, Олег Ніколаєв та Анна Бахонько.

«Тривалий час ми думали про те, щоб відкрити у Києві кав’ярню White Whale. Та врешті вирішили обрати формат міського кафе», – каже Вікторія Гладченко.

Формат закладу визначають як «міське кафе». «Сюди буде приємно зайти і на чашку еспресо з круасаном уранці, і на швидкий ланч із колегою, і на серйозну зустріч», – пояснюють концепцію закладу керівні партнери у коментарі The Village Україна.

Капучино у закладі коштує 35 грн, лате – 37 грн, а флет-вайт – 39 грн. Макарони виробництва Make My Cake – 35 грн.

з меню

Курка у кисло-солодкому соусі – 123 грн
Французький цибулевий суп –  125 грн
Сендвіч із чотирма видами сиру – 147 грн

Яйця на тості – 95-175 грн

Круасан – 115-175 грн

Фо Бо – 287 грн (1/2 порції – 145 грн)

Заклад починає роботу о 07:00.

 «Белый шум» відкрили у межах готельного комплексу Bursa.

 Розташували комплекс у будинку першого головного архітектора Києва Андрія Меленського на вулиці Костянтинівській.

Коли

07:00-23:00 (з неділі по четвер), 07:00-02:00 (п'ятниця і субота)

Де

Bursa, вулиця Костянтинівська, 11