Рамен, сатаї і коктейлі у Mai Satai на Воздвиженці
Новий азійський ресторан Mai Satai розпочав роботу в тестовому режимі на Воздвиженці. Офіційне відкриття – на початку червня.
«Mai Satai – це азійський ресторан, у якому ви скуштуєте сатаї, рамен, спробуєте авторськi та on tap коктейлі, а також зануритесь у божевілля східного світу», – розповідають про заклад співзасновники.
Відкривають Mai Satai чотири партнери – суддя телепроекту «Мастер Шеф» Дмитро Горовенко, шеф-кухарка Юлія Нєврузова, власниця ресторану «Амстер-Дамстер» Альона Дрючина та автор ідеї сатай-бару Олексій Ільченко.
«Сатай – це традиційна національна страва індонезійської кухні. Ми не прагнемо створити точну копію сатаю. Йдеться про наш підхід і наше розуміння [рецепту]. Ми не претендуємо на високу кухню, а готуємо смачну й естетичну їжу для щоденних обіду і вечері», – кажуть співвласники.
з меню
Салат з битими огірками та смаженою броколі – 69 грн
Рамен зі свинячими реберцями – 120 грн
Сатаї з маринованим Тофу / курячими серцями в соусі чилі-гарлік / маринованими перепелиними яйцями – 47/37/29 грн
Сатай-бар працює у форматі fast casual, тобто це їжа на кожен день. У закладі відкрита кухня. Для приготування фірмової страви сатай у ресторані використовують спеціальний вугільний гриль – робата-гриль.
У меню – понад 20 різновидів сатаїв. Зокрема, з хрумкою курячою шкірою (37 грн) і цукуне (39 грн).
У тестовому режимі Mai Satai працює зі знижкою 30% на все меню та коктейлі.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: Mai Satai