Ресторан-пекарня Spezzo поблизу площі Льва Толстого
У Києві на Великій Васильківській відкрили новий, третій, заклад мережі італійських ресторанів Spezzo.
В основі меню – домашня італійська кухня. Для першого закладу Spezzo на Русанівській набережній його формував бренд-шеф Костя Червень, що раніше працював у лондонському ресторані Джеймі Олівера – Jamie’s Italian та був шеф-кухарем московського Jamie’s Italian.
У ресторані можна спробувати пасту ручної роботи, неаполітанську піцу з печі та сири за авторськими рецептами із власної сироварні. Випічку та сири можна взяти з собою.
Для дітей, як і в інших закладах мережі, облаштували дитячу кімнату. На вихідних для них влаштовують майстер-класи.
з меню:
Брускети – 78-98 грн
Омлети – від 68 грн
Капрезе з моцарелою – 157 грн
Стейк із лосося – 169 грн
Стейк рибай – 320 грн
Різото з білими грибами – 155 грн
Лазанья з кроликом та грибами – 198 грн
Спагеті болоньєзе – 158 грн
Різні види сирів – 36-92 грн
фото: Spezzo / Facebook