Michelin Guide написав про українську кухню. Зокрема, про те, як її модернізує шеф-кухар київського ресторану «Канапа» Ярослав Артюх.

Це перша згадка про українську кухню на сайті Michelin Guide.

Шеф представляв Україну на World Gourmet Summit у Сінгапурі, де чотири дні готував страви з традиційних українських продуктів: бринзи, ікри щуки та сала.

Видання розповідає, як Ярослав Артюх намагається модернізувати українську кухню: зробити її більш здоровою, використовує сучасні техніки та змінює структури традиційних страв.

«Українська кухня не має так багато спецій – лише сіль, перець і часник. Нові техніки відкривають нові можливості, щоб змінювати смаки та текстури страв», – зазначив шеф.


 Michelin Guide – офіційний сайт авторитетного ресторанного рейтингу, який щороку складає список найкращих закладів.  Заснований у 1900 році.

 Гід присуджує зірки Michelin, від однієї до трьох, які свідчать про високий рівень ресторану. Якщо якість послуг у ресторані погіршується – гід залишає за собою право забрати зірку.

Обкладинка: «Канапа» / Facebook