М’ясо від українських фермерів у новому магазині Carnivora на Нижньому Валу
Третій заклад мережі Carnivora розпочне роботу на вулиці Нижній Вал до кінця травня.

«Концепція нового магазину така, як і в попередніх закладах. Carnivora – це поєднання форматів кафе-бару, кулінарії, а також крамниці фермерського м’яса та супутніх продуктів», – коментують у Carnivora.

Зона свіжого фермерського м’яса і прозора зона м’ясника – звичні за двома іншими закладами Carnivora формати.
Утім, особливістю закладу на Подолі стане повноцінний гриль-бар. Посеред зали облаштують мангал із вугіллям, на якому смажитимуть м’ясо.
Похідним від цього є новий продукт Carnivora – шаурма. Смажитимуть м’ясо для стритфуду при відвідувачах.

Окрім того, у закладі готуватимуть сири, паштети і соуси власного виробництва.

Раніше заклади Carnivora почали працювати на вулиці Січових Стрільців та у ЖК «Паркове місто». Точка на вулиці Вишгородській працює за франшизою.