У центрі Львова на Джерельній відкрили паб MolodoZeleno.

Кухня закладу близька до американської, з великою кількістю м’ясних страв. У дворі закладу цілий рік працює 2-метровий аргентинський гриль для приготування м’яса. Розробкою меню займався шеф-кухар Олексій Якутов.

З напоїв пропонують 3 сорти пива за запатентованими рецептами. Коктейльну карту розробила Еля Михайленко, а над проектом бару працював Степан Цуцман.

Дизайн пабу включає багато зеленого декору. Відповідала за нього команда Слави Балбека 2B.Group. «Ми хотіли зробити парк (сад) в середині приміщення. В дизайні багато дворових елементів, ретро гірлянди, фанерні подіуми, бетон та бруківка. Літня тераса – неймовірна. Ми посадили 8-метровий дуб, ввечері там казка», – кажуть засновники.

Коли

11:00-02:00

Де

Львів, Джерельна, 20

фото: MolodoZeleno