Триповерховий ресторан «Кухмейстер» між «Осокорками» і «Позняками»
Триповерховий ресторан «Кухмейстер» розпочинає роботу на вулиці Єлизавети Чавдар між станціями метро «Осокорки» і «Позняки».
Офіційне відкриття закладу відбудеться 12 квітня.
На трьох поверхах ресторану можуть розмістити 450 людей.

За легендою закладу, його відкрив кухар у третьому поколінні. «У його роді була традиція: кожен чоловік мав заснувати ресторан. Він назвав це місце на честь свого прапрадіда, котрий був одним із кухарів Кухмістерської слобідки. Бо саме з нього почалась історія їхнього роду», – розповідають у «Кухмейстерi».


Концепцію кухні у закладі описують як «переосмислення найвідоміших рецептів роду, здійснене з тенденціями сьогодення».
З меню:
Хачапурі по-аджарськи – 138 грн
Качина ніжка у сливовому соусі з карамелізованими яблуками – 148 грн
Стейк рибай – 270 грн за 100 г
Каструля мідій у тайському соусі – 120 грн
Густий томатний суп із рибою та морепродуктами – 155 грн
Курячий бульйон із пельменями з кролика – 65 грн
Салат з курчам, кус-кусом та горіховим соусом – 135 грн
Хумус – 75 грн
Форшмак – 85 грн
Курячий паштет із трюфелем – 85 грн

Окрема зала у закладі – кімната для дітей.

Фото: «Кухмейстер»