Sho: «Найбільший ресторан української кухні» від власників The Burger та Holy Chick
Власники The Burger, The Cake, Holy Chick Дмитро Заходякін та Аліна Косічкіна відкривають ресторан української кухні Sho на вулиці Мечникова.
Офіційне відкриття – у неділю, 8 квітня.
Ресторан відкривають на вулиці Мечникова, 18 (раніше у будівлі був винний магазин «Поляна» – ред.). Загальна площа двоповерхового приміщення зі скляним фасадом – близько 700 м². Керівники називають Sho «найбільшим рестораном української кухні в країні».
У меню – традиційні страви української кухні: все від вареників та борщу до приготованого на вогні м’яса та страв з місцевої риби.
В інтер’єрі використали масивні дерев’яні столи та м’які дивани і крісла. До світлих стін додали масивні двері та акценти зі старої темної деревини.
За технологію бару у Sho відповідає технолог Степан Цуцман (Loggerhead). Бар-менеджеркою закладу стане Людмила Скіценко (Beef, Biancoro).
У 2017 році Заходякін і Косічкіна відкрили ресторан Holy Chick на Шота Руставелі. Окрім цього, ресторатори стали партнерами Валіда Арфуша у стейкхаусі Must у ЦУМі.
Заходякін і Косічкіна є співзасновниками моноформатів The Burger, The Bar i The Cake.