Власники The Burger, The Cake, Holy Chick Дмитро Заходякін та Аліна Косічкіна відкривають ресторан української кухні Sho на вулиці Мечникова.

Офіційне відкриття – у неділю, 8 квітня.

Ресторан відкривають на вулиці Мечникова, 18 (раніше у будівлі був винний магазин «Поляна» – ред.). Загальна площа двоповерхового приміщення зі скляним фасадом – близько 700 м². Керівники називають Sho «найбільшим рестораном української кухні в країні».

У меню – традиційні страви української кухні: все від вареників та борщу до приготованого на вогні м’яса та страв з місцевої риби.

В інтер’єрі використали масивні дерев’яні столи та м’які дивани і крісла. До світлих стін додали масивні двері та акценти зі старої темної деревини.

За технологію бару у Sho відповідає технолог Степан Цуцман (Loggerhead). Бар-менеджеркою закладу стане Людмила Скіценко (Beef, Biancoro).


 У 2017 році Заходякін і Косічкіна відкрили ресторан Holy Chick на Шота Руставелі. Окрім цього, ресторатори стали партнерами Валіда Арфуша у стейкхаусі Must у ЦУМі.

 Заходякін і Косічкіна є співзасновниками моноформатів The Burger, The Bar i The Cake.