Фудкорт паназійської кухні Meiwei у ТЦ Gulliver
Мережа паназійських ресторанів Meiwei відкрила у ТЦ Gulliver новий заклад в експрес-форматі фудкорту.
Це перший ресторан Meiwei такого формату. У меню представлені топ-страви мережі, приготування та видача яких займає незначний час: салати (з качкою по-пекінськи, вегетаріанський із сиром тофу, овочевий ям тем), традиційні супи (том ям, тому кха, рамен), локшина (удон з яловичиною, фунчоза з куркою, яєчна локшина з куркою, пад тай з овочами), рис (зі свининою BBQ, куркою, морепродуктами, овочами), смажені вонтони та спрінг-роли, бао-меню, а також десерти та напої.
У мережу Meiwei тепер входять три заклади: перший відкрили наприкінці 2015 року на Новокостянтинівській, 4а, другий – у листопаді 2017 на Великій Васильківській, 23.
З меню:
Том ям – 109-139 грн
Смажений рис з овочами та імбирем – 75 грн
Смажений рис з куркою – 75 грн
Яєчна локшина з морепродуктами – 125 грн
Скляна локшина з куркою – 75 грн
Пад тай з овочами – 85 грн
Коли
10:00-22:00
Де
Спортивна площа, 1а, 5 поверх
Скільки
локшина / рис – 75 грн
фото: Meiwei