Ресторан індонезійської кухні 17.804 Indonesian Social Kitchen
Ресторан індонезійської кухні 17.804 Indonesian Social Kitchen розпочинає роботу на вулиці Великій Васильківській. Офіційне відкриття закладу відбудеться 15 квітня. Для гостей ресторан відкриє двері 16 квітня.
«Це історія про двох хлопців, які тривалий час працювали в азійських ресторанах, – від Джакарти до Шанхая, Пекіна та Гонконга, – і зустрілися в Києві, щоб відкрити тут автентичний індонезійський ресторан», – розповідає засновник 17.804 Indonesian Social Kitchen Олексій Кікоть.
Шеф-кухарем і співвласником ресторану є індонезієць Еко Коеспрананто. Його останнє місце роботи – позиція су-шефа в одному з п'ятизіркових готелів Києва.
«Число 17.804 у назві – це кількість островів Індонезії. Одним із завдань нашого меню є передати автентичний смак різних островів. Кожен острів має свою історію та вплив різних культур», – каже шеф.
Зокрема, у закладі будуть готувати традиційні індонезійські страви на кшталт насі-ґоренґ, мі-горенг, гадо-гадо та сатай.
«Оскільки ми внесли у назву слово social, ми повинні бути доступними», – додають у закладі.
Розташували ресторан на локації, де раніше працювала фруктово-овочева крамниця «Рамбутан». Поруч на вулиці Великій Васильківській працює ресторан індійської кухні «Гімалаї».
Незабаром на вулиці розпочнуть роботу ще кілька закладів із кухнями Азії – ресторан SpicyNoSpicy від засновниць закладу Odessa та NAM від Тараса Середюка (Mafia) і Ектора Хіменеса-Браво (BAO).
Фото: Любов Дахно (17.804 Indonesian Social Kitchen)