Хліб і круасани у Chef Bakery
Пекарня Chef Bakery від колишнього шеф-пекаря «Волконського» і засновника «Школи пекарів» Дениса Суховія розпочала роботу на вулиці Старовокзальній.
«Робити найкращий хліб і випічку – моє покликання. Тому ми відкрили пекарську школу, а тепер цей заклад», – коментує засновник і бренд-шеф Chef Bakery.
Заклад поєднує формати пекарні та кондитерської. Тут пропонують хліб: «Гречаний» (35 грн за 515 г), «Хуторський» (23 грн за 400 г), «Віденський» (25 грн за 400 г) і «Кампань» (20 грн за 515 г), а також багети (20-25 грн) і чіабати (26-30 грн).
Окрім того, у меню асортимент кондитерських виробів – від еклерів (45-50 грн) до пліє (37 грн), шосонів (35 грн) і круасанів (25-59 грн).
З меню:
круасан фісташковий – 59 грн
даніш із вишнею – 37 грн
серіале – 26 грн
кіш із шинкою – 45 грн
сендвіч із куркою – 60 грн
круасан із індичкою – 60 грн
салат «Цезар» – 72 грн
еклер ванільний – 45 грн
капкейк «Снікерс» – 50 грн
тістечко «Яблуко-гранола» – 60 грн
Також у закладі пропонують придбати печиво (25-40 грн за 100 г) і торти (57 грн за 100 г) на вагу.
8 березня Chef Bakery розпочав роботу у тестовому режимі.
Фото: Chef Bakery