28 лютого розпочинає роботу кафе «Дефіцит». Заклад розташований за адресою вулиця Ярославів Вал, 9.

Представники закладу вважають, що сьогодні дефіцит – це не устриці чи трюфелі, а правильні домашні страви та щире спілкування. Тут подаватимуть страви київської кухні, наприклад, сирники, кабачкову та баклажанну ікру, курячий бульйон і бефстроганов. Меню сніданків діятиме впродовж усього дня. Над концепцією кафе працював Антон Фрідлянд.

Меню:

 оладки зі сметаною та варенням – 57 гривень

 мамин печінковий тортик – 55 гривень

 олів’є з домашнім курчам – 57 гривень

 рибна юшка – 77 гривень

 печеня по-домашньому – 92 гривні

 морс із журавлини – 25 гривень

У закладі діятиме музей історії Ярославового Валу, котрий створили за участю гіда Юлії Бевзенко. Деякі артефакти використали для оформлення інтер’єру.

Адреса: вулиця Ярославів Вал, 9