Фірмові закуски від Євгена Клопотенка в «Паштеті» на Подолі
На Подолі у тестовому режимі запрацював новий заклад з мережі міських кафе «Паштет».
Новинка в меню закладу на Костянтинівській, 1/2 – сім нових смаків фірмових паштетів бренд-шефа Євгена Клопотенка.


Офіційне відкриття «Паштету» на Подолі заплановане на 23 лютого. У рамках відкриття відбудеться презентація нових страв і майстер-клас шеф-кухаря.


Перший заклад «Паштет» у Києві працює за адресою проспект Перемоги, 18.
З меню
Український хумус за рецептом 1902 року – 75 грн
Паштет з оселедця із зеленим яблуком – 82 грн
Паштет з яловичиною, інжиром та копченою грушею – 92 грн
Паштет зі свинини з беконом та лавандою – 87 грн

Шеф-кухар Євген Клопотенко отримав грант для зміни харчування у шкільних їдальнях.
Фото: Паштет / Facebook