На Подолі у тестовому режимі запрацював новий заклад з мережі міських кафе «Паштет».

Новинка в меню закладу на Костянтинівській, 1/2 – сім нових смаків фірмових паштетів бренд-шефа Євгена Клопотенка.

Офіційне відкриття «Паштету» на Подолі заплановане на 23 лютого. У рамках відкриття відбудеться презентація нових страв і майстер-клас шеф-кухаря.

Перший заклад «Паштет» у Києві працює за адресою проспект Перемоги, 18.

З меню

Український хумус за рецептом 1902 року – 75 грн

Паштет з оселедця із зеленим яблуком – 82 грн

Паштет з яловичиною, інжиром та копченою грушею – 92 грн

Паштет зі свинини з беконом та лавандою – 87 грн

Коли

8:00-23:00

Де

Костянтинівська, 1/2

Скільки

паштет – 75-98 грн


 Шеф-кухар Євген Клопотенко отримав грант для зміни харчування у шкільних їдальнях.

Фото: Паштет / Facebook