«Перша українська прошутерія з локальними делікатесами» Prosciutteria Wine and Deli розпочала роботу на Бессарабському ринку, пише Posteat.

Кіоск розташували на території Бессарабського ринку

Прошутерія є спільним проектом двох резидентів фестивалю Ulichnaya Eda – Ham.Lo Project та Ulitka Bar.

У меню закладу, зокрема, 9 видів українських м'ясних делікатесів, виноградні і морські равлики, а також сири вітчизняного виробництва.

Головна позиція – прошуто з українського м'яса за італійською технологією.

Своєю чергою,  у винній карті не лише українська продукція, а й вино з Італії та Іспанії.

Заклад розпочав роботу у тестовому режимі на початку року, але офіційно почав працювати в лютому.

Коли

13:00-23:00 (з понеділка по четвер), 12:00-23:00 (з п'ятниці по неділю)

Де

Бессарабський ринок, Бессарабська площа, 2

Фото: Prosciutteria Wine and Deli / Facebook