Прошуто, вино і равлики у Prosciutteria Wine and Deli на Бессарабському ринку
«Перша українська прошутерія з локальними делікатесами» Prosciutteria Wine and Deli розпочала роботу на Бессарабському ринку, пише Posteat.
Прошутерія є спільним проектом двох резидентів фестивалю Ulichnaya Eda – Ham.Lo Project та Ulitka Bar.
У меню закладу, зокрема, 9 видів українських м'ясних делікатесів, виноградні і морські равлики, а також сири вітчизняного виробництва.
Своєю чергою, у винній карті не лише українська продукція, а й вино з Італії та Іспанії.
Заклад розпочав роботу у тестовому режимі на початку року, але офіційно почав працювати в лютому.
Коли
13:00-23:00 (з понеділка по четвер), 12:00-23:00 (з п'ятниці по неділю)
Де
Бессарабський ринок, Бессарабська площа, 2
Фото: Prosciutteria Wine and Deli / Facebook