Співзасновники The Burger відкриють ресторан української кухні Sho
Власники The Burger i Holy Chick Дмитро Заходякін та Аліна Косічкіна відкриють ресторан української кухні Sho на вулиці Мечникова. Орієнтовна дата відкриття – кінець лютого-початок березня 2018 року.


Керівники називають Sho «найбільшим рестораном української кухні в країні». Загальна площа приміщення зі скляним фасадом – близько 700 м².
Усі головні заклади, які відкриють у Києві цього року
За словами засновників, українську кухню в закладі готуватимуть «так, як у бабусі». Середній чек у ресторані становитиме близько 800 гривень.
Нині на місці напроти ресторану «Шоті» триває ремонт. Підготовка локації закінчиться у січні 2018 року.
За технологію бару у Sho відповідає технолог Степан Цуцман (Loggerhead). Бар-менеджеркою закладу стане Людмила Скіценко (Beef, Biancoro).
У 2017 році Заходякін і Косічкіна відкрили ресторан Holy Chick на Шота Руставелі. Окрім цього, ресторатори стали партнерами Валіда Арфуша у стейкхаусі Must у ЦУМі.
Заходякін і Косічкіна є співзасновниками моноформатів The Burger, The Bar i The Cake.
Фото: Ярослав Друзюк для The Village Україна